Permanente make up

_

PMU behandeling

Permanente make-up Wenkbrauwen

Permanente make-up ogen

Permanente make-up lippen

Permanente make-up Groningen

Permanente make-up geeft u een verzorgde uitstraling. Heeft u van uzelf weinig wenkbrauwhaartjes of wilt u gewoon altijd een frisse en sprekende oogopslag? Dan is permanente make-up (PMU) de ideale oplossing.

Na de behandeling heeft u nooit meer uitgelopen make-up tijdens het sporten of zwemmen en hoeft u uw make-up niet meer bij te werken. PMU zorgt voor een langdurig mooi resultaat. Vanaf het moment dat u opstaat, totdat u weer naar bed gaat. Wilt u uw wenkbrauwen, lippen of ogen voortaan altijd perfect op orde hebben? Kom dan naar mijn schoonheidssalon in Groningen.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up of PMU is het inbrengen van huidvriendelijke kleurpigmenten in de lederhuid en wordt ook wel micropigmentatie genoemd. De pigmenten worden voorzichtig aangebracht met een PMU apparaat waarin een naald wordt geplaatst. Bij elke behandeling wordt er een nieuwe steriele naald gebruikt.

 

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren.

 

Er wordt met hele fijne naaldjes in de huidlaag geprikt met een kleurpigment. Omdat de naaldjes razendsnel op en neer bewegen blijft er steeds iets van het pigment in de huid achter in de bovenste huidlaag.

 

Door de oppervlakkige pigmentatie, zal de kleur op den duur weer vervagen. De term ‘permanent’ is soms een beetje verwarrend, cosmetische pigmentatie is een betere benaming. Permanente make-up blijft gemiddeld één tot drie jaar. In sommige gevallen blijft het resultaat tot wel vijf jaar zichtbaar. Wel zal PMU geleidelijk vervagen, dit is afhankelijk van uw huidtype, leeftijd en plaats. Gemiddeld is na 1,5 jaar een touch up nodig. Daarna zijn uw wenkbrauwen, lippen of wimpers weer perfect verzorgd.

Permanente make-up lippen

Wilt u vollere lippen of vindt u uw mond niet symmetrisch genoeg? Een frisse, levendige gekleurde mond laat uw gezicht stralen.  Met permanente make-up krijgen uw lippen een boost. Zo heeft u altijd verzorgde lippen, zonder ze nog langer bij te hoeven werken met een lippenstift of lippotlood. Het resultaat van PMU lippen blijft langdurig mooi.

Permanente make-up ogen

Droomt u van volle wimpers en een stralende oogopslag? Met PMU zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Variërend van een subtiel lijntje pigmentatie tussen de wimperhaartjes tot een prachtige permanente eyeliner met wing.

Permanente make-up wenkbrauwen

Heeft u geen of weinig wenkbrauwhaartjes? In dat geval is PMU voor de wenkbrauwen ideaal. Deze behandeling is ook geschikt wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Er zijn verschillende technieken, altijd met een natuurlijk uitziend resultaat.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Permanente make-up is er voor bijna iedereen. Zo biedt PMU uitkomst voor mensen die niet tevreden zijn met de vorm van hun wenkbrauwen of lippen. Ook is micro pigmentatie een geschikte behandeling wanneer u:

 • er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wilt zien
 • weinig en/of geen wenkbrauwen, lippen of wimpers meer hebt
 • vaak sport/zwemt
 • een make-up allergie hebt
 • slechtziend bent, een bril of lenzen draagt en het lastig vindt om uzelf op te maken
 • frequent naar de sauna gaat
 • geen tijd hebt om u elke dag op te maken
 • weinig of tijdelijk minder haargroei hebt
 • haaruitval hebt (alopecia)

Voordelen van PMU

 • U heeft nooit meer last van uitgelopen make-up, ook in het zwembad, de sauna of stromende regen
 • U wordt wakker met een fris, opgemaakt gezicht
 • U bespaart tijd met het aanbrengen van make-up
 • Vollere wenkbrauwen en een sprekende blik
 • Permanente make-up blijft jaren zitten

Permanente make-up behandeling

Om voor het mooiste resultaat te zorgen, worden er drie behandelingen gedaan. Bij elke PMU-behandeling wordt er laagje voor laagje wat pigment in de huid aangebracht. Dit zorgt voor veel meer nuance in kleur en intensiteit. Het geeft een mooier effect dan de lijnen diep en compact in een of twee keer aan te brengen.

Permanente make-up resultaten

Maak eenvoudig een afspraak

_

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.