Permanente make-up ogen

_

Een sprekende blik en volle wimpers… wie wil dat nu niet? Met permanente oog make-up zijn er veel mogelijkheden voor het omlijsten en accentueren van de ogen. Welke eyeliner het beste past, hangt af van de vorm van uw ogen en de huid rond uw ogen. U bent van harte welkom in de schoonheidssalon voor een persoonlijk advies op maat.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is perfect geschikt als u:

  • er op alle momenten van de dag (en nacht) er verzorgd uit wil zien.
  • dunne of geen bestaande wimpers heeft
  • moeite heeft met het tekenen van strakke eyeliner
  • een bril draagt of contactlenzen heeft
  • allergisch bent voor make-up
  • last heeft van traanogen
  • veel sport
  • klaar bent met het uitlopen van uw oogmake-up

 

PMU Infralash

Bij Permanente make-up Infralash wordt een fijn lijntje pigmentatie in de wimperrand tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Doordat het pigment tussen de wimperhaartjes in de huid wordt gebracht, oogt het heel subtiel. Het zorgt voor een natuurlijk effect, maar maakt dat de ogen net wat meer spreken.

Wilt u uw ogen wat meer expressie geven en een voller effect creëren? Dan is Infralash de perfecte oplossing. Er zijn diverse mooie kleuren om uit te kiezen.

Infralash kan zowel boven als onder in de wimperrand. Als het oog gesloten is, ziet u er niets van. De pigmentatie zit in de wimperrand verstopt en niet bovenop de wimperrand.

 

Permanente make-up eyeliner

De PMU eyeliner heeft het effect van een klassieke, vloeibare eyeliner. Hierin zijn verschillende breedtes mogelijk small, medium en large.

 

Eyeliner – Wing

Naast de dikte van de eyeliner kunt u ook kiezen voor een wing. Bij een wing loopt het eyeliner lijntje aan de buitenkant van het oog omhoog.

Het is ook mogelijk om een eyeliner boven te combineren met een lijntje onder. Twijfelt u welke behandeling bij u past, dan kunt u altijd bellen of mailen.

 

Verschillende kleuren

Er zijn veel kleuren verkrijgbaar voor de PMU eyeliner, variërend van o.a. zachtblauw, groen, asbruin of zwart. U kunt daarbij kiezen voor een zacht potlood effect tot een intens zwarte oogkleur, net wat uw wensen zijn.

U kunt ook kiezen voor een zwarte eyeliner die overvloeit in een andere kleur. Het is bijvoorbeeld erg mooi om kleuren te combineren en de kleur van de iris terug te laten komen in de eyeliner. Het kiezen van een contrasterende kleur, zorgt dat de oogkleur extra mooi uitkomt.

Gratis intake
Permanente make up behandeling

 

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.

Maak eenvoudig een afspraak

Bent u benieuwd hoe een permanente make-up er bij uw ogen uitziet? Tijdens een vrijblijvende intake nemen we de tijd om op basis van uw wensen de mogelijkheden voor een PMU eyeliner te bespreken. We kijken samen welke kleur, vorm en eventuele wing het beste bij uw ogen past.

_