Het mooiste in anderen naar boven halen, dat is wat ik met veel liefde en passie doe. Van jongs af aan houd ik me al met beauty bezig en is een eigen salon altijd al een grote droom geweest.

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering en het zetten van permanente make-up. Met veel plezier help ik mijn klanten aan een stralende huid, stijlvolle wenkbrauwen, lippen en wimpers.

Permanente make-up aanbrengen is geen kunstje, maar een vak. Ik heb een uitgebreide training gevolgd en ben hiervoor opgeleid door Irma Hulscher. Irma is al sinds 1990 een autoriteit op het gebied van permanente make-up en heeft de Academie voor PMU opgericht.

Ik ben trots op waar schoonheidssalon Beauty By Hilly voor staat, op de resultaten die worden bereikt en tevreden klanten die de salon regelmatig bezoeken.

Bent u nieuwsgierig wat ik voor u en uw huid kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan om uw droomhuid te behalen!

Maak een afspraak

Werkwijze

Als schoonheidsspecialiste zijn mijn specialismes: huidverbetering, micro needling, permanente make-up, wenkbrauwen en wimpers.

Bij de PMU-behandelingen vind ik het belangrijk een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren. Op die manier is de pigmentatie niet van echt te onderscheiden.

Welke behandeling u ook kiest, ik neem altijd uitgebreid de tijd voor u. We beginnen met een intakegesprek en een huidanalyse.

Op basis van deze analyse en uw wensen, stel ik een behandelplan op. Zo krijgt u altijd een op beautybehandeling op maat. Daarnaast geef ik u uitleg over de beste aanpak na de behandeling en krijgt u advies over producten voor thuisgebruik om het beste resultaat te bereiken.

Neem contact op

De hoogste kwaliteit

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonheidssalon in Groningen? Als ANBOS-schoonheidsspecialist bent u bij mijn salon verzekerd van de hoogste kwaliteit behandelingen, apparatuur en verzorgingsproducten.

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Als u op zoek bent, naar een schoonheidsspecialiste voor deskundig huidadvies en professionele huidverzorging, bent u bij mij dan ook aan het juiste adres. Lidmaatschap bij ANBOS zorgt ervoor dat sommige basis- en specialistische schoonheidsbehandelingen zelfs worden vergoed door uw verzekeraar.

Om PMU-behandelingen te mogen uitvoeren, heb je in Nederland een vergunning nodig. De salon beschikt over dit GGD keuring certificaat, wat wil zeggen dat de salon aan alle overheidsrichtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid voldoet.