Over mij

_

Het mooiste in anderen naar boven halen, dat is wat ik met veel liefde en passie doe. Van jongs af aan houd ik me al met beauty bezig en is een eigen salon altijd al een grote droom geweest.

 

Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering en het zetten van permanente make-up. Met veel plezier help ik mijn klanten aan een stralende huid, stijlvolle wenkbrauwen, lippen en wimpers.

  • Persoonlijke (consult) aandacht
  • Professioneel advies op maat
  • Centrum van Groningen
  • Uitgebreide ervaring

Permanente make-up aanbrengen is geen kunstje, maar een vak. Ik heb een uitgebreide training gevolgd en ben hiervoor opgeleid door Irma Hulscher. Irma is al sinds 1990 een autoriteit op het gebied van permanente make-up en heeft de Academie voor PMU opgericht.

 

Ik ben trots op waar schoonheidssalon Beauty By Hilly voor staat, op de resultaten die worden bereikt en tevreden klanten die de salon regelmatig bezoeken.

 

Bent u nieuwsgierig wat ik voor u en uw huid kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. Ik kan niet wachten om samen aan de slag te gaan om uw droomhuid te behalen!

Gratis intake Permanente Make-up

_

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.