Permanente make-up Wenkbrauwen

_

Wilt u mooi gevormde wenkbrauwen? Wenkbrauwen vormen het gezicht en bepalen een belangrijk deel van uw uitstraling. Met de juiste behandeling van uw wenkbrauwen, creëert u zelfs een ooglift. Als u op zoek bent naar een wenkbrauw specialist dan bent u bij schoonheidssalon Beauty by Hilly in Groningen aan het juiste adres.

 

Hairstroke techniek

Uw wenkbrauwen laten pigmenteren met permanente make-up is ideaal wanneer u weinig of geen haar hebt of wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen.

Doordat ik verschillende technieken combineer en met hoogwaardige apparatuur en kleurpigmenten werk, zullen uw wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

De 3D-hairstroketechniek zorgt voor natuurlijk ogende wenkbrauwen en is een populaire keuze. Met een flinterdunne naald wordt de wenkbrauw geheel of gedeeltelijk

gecreëerd door haartjes te ‘tekenen’ (pigmenteren) in de huid. Doordat er haartjes bij de echte wenkbrauwhaartjes worden getekend, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit.

 

Powder techniek

De powder- of schaduwtechniek zorgt voor zachte wenkbrauwen, die aanwezig zijn zonder op te vallen. De schaduwtechniek creëert een overloop van licht naar donker, waardoor de wenkbrauw naar buiten toe iets lichter wordt.

Zijn uw wenkbrauwen dun en licht? Dan is de powdertechniek in veel gevallen een goede oplossing. Deze techniek is ook goed geschikt voor de rijpere of vette huid, of bij een huid met grovere poriën.

 

Corrigeren permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak. Bent u niet (meer) tevreden over uw permanente make-up? Dan kan daar in veel gevallen iets aan gedaan worden. Zo kunt u de vorm laten corrigeren en de kleur, die te blauw, blokkerig of grijs of oranje/rood is geworden, laten aanpassen.

Als u vragen hebt of twijfelt of uw oude permanente make-up

gecorrigeerd kan worden, maak dan een afspraak voor een gratis intake.

Gratis intake
Permanente make up behandeling

 

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.

Maak eenvoudig een afspraak

_