Wilt u mooi gevormde wenkbrauwen? Wenkbrauwen vormen het gezicht en bepalen een belangrijk deel van uw uitstraling. Met de juiste behandeling van uw wenkbrauwen, creëert u zelfs een ooglift. Als u op zoek bent naar een wenkbrauwspecialist dan bent u bij schoonheidssalon Beauty by Hilly in Groningen aan het juiste adres.

Maak een afspraak

Hairstroke techniek

Uw wenkbrauwen laten pigmenteren met permanente make-up is ideaal wanneer u weinig of geen haar hebt of wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen.

Doordat ik verschillende technieken combineer en met hoogwaardige apparatuur en kleurpigmenten werk, zullen uw wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

De 3D-hairstroketechniek, zorgt voor natuurlijk ogende wenkbrauwen en is een populaire keuze. Met een flinterdunne naaldje wordt de wenkbrauw geheel of gedeeltelijk

gecreëerd door haartjes te ‘tekenen’ (pigmenteren) in de huid. Doordat er haartjes bij de echte wenkbrauwhaartjes worden getekend, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit.

Powder techniek

De powder- of schaduwtechniek zorgt voor zachte wenkbrauwen, die aanwezig zijn zonder op te vallen. De schaduwtechniek creëert een overloop van licht naar donker, waardoor de wenkbrauw naar buiten toe iets lichter wordt.

Zijn uw wenkbrauwen dun en licht? Dan de powdertechniek is in veel gevallen een goede oplossing. Deze techniek is ook goed geschikt voor de rijpere of vette huid, of bij een huid met grovere poriën.
Gratis intake plannen

Corrigeren permanente make-up

Het aanbrengen van permanente make-up is een vak. Bent u niet (meer) tevreden over uw permanente make-up? Dan kan daar in veel gevallen iets aan gedaan worden. Zo kunt u de vorm laten corrigeren en de kleur, die te blauw, blokkerig of grijs of oranje/rood  is geworden, laten aanpassen.

Als u vragen hebt of twijfelt of uw oude permanente make-up

gecorrigeerd kan worden, maak dan een afspraak voor een gratis intake.

Neem contact op

Resultaten

Neem contact op