Permanente make-up lippen

_

Zou u uw lippen net wat extra kleur willen geven? Of wilt u de vorm iets perfectioneren? Dit is goed mogelijk met permanente make-up lippen.

Tijdens een vrijblijvende intake bespreken we op basis van uw wensen de mogelijkheden om bij u de mooiste lippen te creëren.

 

Voor wie zijn permanente make-up lippen een oplossing?

Naarmate we ouder worden, wordt de kleur van de lippen bleker. Ook vervaagt het contour rond de mond en verliezen de lippen hun volheid. Met een permanente lipliner, een lipliner met shadow of full-lips gaat u dit effect tegen.

Permanente make-up lippen is ideaal voor mensen die:

  • er op alle momenten van de dag (en nacht) er verzorgd uit wil zien
  • dagelijks lipliner gebruiken en minder onderhoud willen
  • een subtiel omrande mond willen
  • vale of bleke lippen hebben
  • smalle lippen hebben en hun mond graag voller willen laten lijken
  • een schisis (hazenlip) hebben en dit willen laten corrigeren
  • een asymmetrische mond hebben

 

Ruim keuze in kleuren

Overweegt u PMU lippen en twijfelt u over de kleur? U heeft bij Beauty By Hilly keuze uit verschillende mooie kleuren van kersenrood tot licht bruin of zalm. Ik adviseer u hier graag over tijdens een gratis intakegesprek.

 

De juiste techniek voor uw PMU lippen

Qua techniek zijn er verschillende opties mogelijk. Van subtiel omrande lippen, tot volle sprekend gekleurde lippen en alles daar tussenin.

 

Lipliner

Een lipliner geeft de mond duidelijke contouren, maar altijd met een resultaat dat er natuurlijk uitziet. Bij een PMU lipliner kiezen we een kleur die zo dicht mogelijk bij uw eigen lipkleur past.

 

Lipliner met shadow

Een lipliner met shadow wordt ook wel een ingeschaduwde lipliner genoemd. Dit is een techniek waarbij ik eerst de liplijn zet en vervolgens met een subtiele schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn inkleur. Dit is een techniek om ook oneffenheden te corrigeren. De lijn heeft op deze manier een zacht verloop, een soort ombré effect, van een tint naar de natuurlijke lipkleur. Dit zorgt voor een subtiel en natuurlijk effect.

 

Full lips

Wilt u volle en stralende lippen? Dan zijn PMU full lips wellicht iets voor u. Full lips is het volledig laten inkleuren van de lippen. Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur. Ook hier wordt weer eerst de contourlijn getekend. Daarna wordt de hele oppervlakte van de lip ingekleurd.

Bent u benieuwd wat er mogelijk is om uw lippen mooier te maken? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis intake
Permanente make up behandeling

 

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.

Maak eenvoudig een afspraak

Bent u benieuwd hoe een permanente make-up er bij uw lippen uitziet? Tijdens een vrijblijvende intake nemen we de tijd om op basis van uw wensen de mogelijkheden te bespreken.

_