Bent u op zoek naar een manier om uw huid te verbeteren en te verjongen? Kies dan voor een micro needling behandeling bij Beauty by Hilly in Groningen.

Micro needling maakt gebruik van het zelf herstellend vermogen van de huid. Er worden microscopische perforaties in de huid aangebracht, die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. De aanwezige collageen en elastine creëren een nieuwe weefsel en zorgen voor de flexibiliteit die kenmerkend is voor een mooie gezonde (jonge)huid.

Maak een afspraak

Huidverbetering door micro needling

Een micro needling behandeling is geschikt voor iedereen die de huid wil verbeteren, wil verjongen of een boost wil geven. Micro-needling is een effectieve behandeling die geschikt is voor mensen met:

 • een rijpere huid (fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken)
 • een rokershuid (vale teint, rimpels)
 • hyperpigmentatie (overmatige pigmentvorming)
 • acné (littekens)
 • grove poriën of een grove huidstructuur

Micro needling behandeling voordelen

 • verminderen van rimpels
 • vermindering van pigmentvlekken
 • verminderen van acne littekens
 • vermindert een ruwe en ongelijke huidtextuur
 • verbetert de huid elasticiteit
 • verbetert de stevigheid

Boek direct een afspraak

Micro needling behandeling

Hoe ziet een microneedling behandeling eruit? Een behandeling bestaat uit:

 • reiniging van het gezicht
 • fruitzuurpeeling
 • het aanbrengen van speciaal serum met hyaluronzuur
 • een hydraterend vitamine masker
 • en verzorgende gezichtscrème ter afsluiting

Voordat de micro needling behandeling wordt begonnen, wordt eerst uw gezicht gereinigd. Om de huid grondig te reinigen, wordt een fruitzuurpeeling gebruikt. Schilfertjes en dode huidcellen worden zo sneller van de huid verwijderd. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels gestimuleerd, waardoor de huid gladder en egaler wordt. Poriën niet meer afgesloten, zodat u in de toekomst minder snel last heeft van onzuiverheden en ontstekingen.

Daarna wordt door middel van de fractional needle een serum met werkzame stoffen in de huid gebracht. De basis hiervan is hyaluronzuur. Dit is een molecuul dat een natuurlijke opvuller voor fijne lijntjes en rimpels is.

Na de behandeling krijgt u een heerlijk gezichtsmasker om de huid te hydrateren en te verzachten. Ter afsluiting van de micro needling behandeling wordt een verzorgende gezichtscrème aangebracht.

Hoe werkt het precies?

Bij micro needling wordt een speciale fractional needle gebruikt. Deze naaldmodule wordt op het handvat van het apparaat de Derma Medical 3 geplaatst. Het serum van hyaluronzuur zorgt dat de naaldjes zachtjes over de huid glijden en komt op deze manier in de juiste huidlaag terecht komt.

De skin needle pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die honderden per seconde minuscule gaatjes in de bovenste huidlagen maken. Deze zijn met het blote oog niet te zien en sluiten zich na 15-20 minuten. Hiermee activeren we het natuurlijke herstel/wond genezingsproces van de huid. Door de prikkeling komen actieve groei -en helende stoffen vrij. Deze extra aanmaak van collageen en elastine maakt uw huid sterker, soepeler en egaler van kleur.

Bent u benieuwd of deze behandeling iets voor u is? Plan dan een vrijblijvend consult, zodat we uw persoonlijke situatie kunnen beoordelen en bespreken.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid wat warm of prikkelend aanvoelen en rood zijn. Dit is normaal en verdwijnt binnen 24 tot 48 uur. Na twee dagen gaat uw huid zich vernieuwen en na een week zult u al zichtbaar verschil zien.

Na de behandeling is de huid natuurlijk wat kwetsbaarder, daarom is het verstandig om de eerste 48 uur voorzichtig te zijn bij blootstelling aan de zon, heet douchen, baden of een sauna bezoek.

Een reeks behandelingen zorgt voor het beste resultaat. Met een kuur zult u merken dat de huid na elke behandeling gladder en steviger wordt. Voorafgaand aan de micro needling behandeling vindt er altijd een uitgebreid consult plaats. Hierbij wordt uw huid beoordeeld en een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Boek een gratis intakegesprek