Huidverbetering

_

Heeft u huidproblemen, of bent u gewoon toe aan een ontspannende beauty treatment?
U kunt in de schoonheidssalon terecht voor verschillende huid verbeterende en ontspannende behandelingen. Elke behandeling wordt compleet afgestemd op uw huidconditie en wensen. Zo wordt er voorafgaand altijd een huidanalyse gemaakt om te kijken welke aanpak en Huidproducten het beste bij uw huid passen.

In de salon wordt er uitsluitend gewerkt met het hoogwaardige en proefdiervrije merk REJUVI

 

“Hoe is Rejuvi eigenlijk ontwikkeld?”

Rejuvi is ontwikkeld door drie mensen met elk een unieke inbreng: biochemicus dr. Wade Cheng, toxicoloog dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeut Marie Evertson. Verschillende vakgebieden worden gecombineerd, waarbij de oorsprong wordt gevonden in de:

  • dermatologie
  • herbalogie (kruidenleer)
  • moderne biochemie
  • traditionele oriëntaalse schoonheidsgeheimen

De vitaminecomplexen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit.
Dit maakt dat Rejuvi ontwikkeld is met een unieke, multidisciplinaire aanpak. Ook zijn de drie hoofdpijlers van Rejuvi gericht op actuele ontwikkelingen in de huidverzorging, namelijk acne, huidverbetering en anti-aging.

Huidverbetering met Rejuvi

Quick Facial 45,00 +/- 35 minuten

Een ontspannende oppervlakte en dieptereiniging oneffenheden verwijderen afsluitend een verzorgende creme.

Basis Facial 65,00 +/- 45 minuten

Oppervlakte reiniging + dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden epileren wenkbrauwen, verzorgend masker naar behoefte van de huid, afsluitend verzorgende creme.

Deluxe Facial 75,00 50 a 60 minuten

Oppervlakte reiniging + dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, wenkbrauwen epileren, verzorgend masker naar behoefte van de huid, Massage gezicht nek en decolleté, afsluitend verzorgende creme.

Sensitive treatment 55,00 +/- 45 minuten

Milde Oppervlakte reiniging + milde dieptereiniging, verwijderen van oneffenheden, wenkbrauwen epileren, verzorgend masker naar behoefte van de huid afsluitend creme.

Acné milde treatment 45,00 40 a 45 minuten

Oppervlakte en dieptereiniging (verweken van de huid) comedonen verwijderen speciale masker.

Acne androgene aanpak60,00

Acne Anti Androgene aanpak Rejuvi Laboratory heeft revolutionaire producten ontwikkeld voor de behandeling tegen acne. Deze Acne Treatment bevat alphahydroxylzuren (AHA’s), ureum peroxide en (plantaardige) salicyzuur waarmee de aangedane huid gereinigd wordt inclusief de microcomedonen. Een overmatige productie van( mannelijke) hormonen produceren een teveel aan talg, welke de poriën kan verstoppen en zo acne en puisten veroorzaakt. Acne Treatment remt effectief dit teveel aan hormonen door een speciale combinatie van organische zuren, zink en vitaminen. Deze antiandrogene aanpak is het geheim van het succes van deze behandeling. Deze meervoudige aanpak maakt deze behandeling veel krachtiger en effectiever dan menig andere acne behandeling.

Duur: ongeveer 45 – 60 minuten

Acné tough75,00

Acne Tough Deze innovatieve en effectieve behandeling tegen acne is bedoeld voor de hardnekkige acne die op andere acne behandelingen niet voldoende heeft gereageerd. Deze behandeling heeft al vele successen geboekt. Probeer altijd eerst de Acne Treatment voordat u deze behandeling kiest.

Duur: ongeveer 55 – 65 minuten

Skin whitening75,00

Skin Whitening Behandeling tegen pigmentvlekken.

De Skin Whitening Treatment combineert de Lightening Treatment, Fruit Complex en Whitening Formula om een synergetisch effect te verkrijgen. Het effect is een verbetering van de huidteint en pigmentatieproblemen als donkere kringen (pigment) onder de ogen. Dit is één van de meest effectieve en professionele behandelingen die er vandaag de dag verkrijgbaar zijn. De Lightening Treatment bevat waardevolle parelpoeder en meerdere anti-oxidanten in een ampul. Lightening Treatment geeft een directe verbetering van de huidteint in ongeveer 30 minuten. Tyrosinase is het speciale enzym dat de productie van melanine katalyseert c.q. aanzet. De aanmaak van melanine wordt erg vertraagd door de lage activiteit van tyrosinase, daarom is vermindering van de tyrosinase activiteit één van de meest geavanceerde anti-pigmentatie techniek. De Whitening Formula bevat Tyrosinase remmers zoals zoethoutextract en tarwekiemkextract als ook geconcentreerde anti-oxidanten om zo een krachtig anti-pigmentatie effect te verkrijgen. Verder wordt het Fruit Complex gebruikt om de penetratie te verhogen van de Whitening Formula. Deze behandeling kan elke of om de week worden toegepast.

Ongeveer 60 a70 min.

Fruitzuurpeeling aansluitend op een gezichtsbehandeling25,00
Gentle Milk Peel 75,00

De Milk Peel (Peeling Formula) bevat extracten van natuurlijke melkzuur (lactic acid), papaïne (enzym van de papaja), salicylzuur (van planten) en een speciale manier om de doordringbaarheid te controleren. Deze Milk Peel behandeling biedt een veilig proces zonder de neveneffecten die vaak gepaard gaan met phenol en TCA peelingen. Gentle Milk Peel behandeling is een unieke methode voor een uitstekende verbetering van de huid zonder een zichtbare vervelling van de huid. Hij combineert het Fruit Complex en de Peeling Formula voor een aanmerkelijk beter resultaat dan met alfahydroxylzuren (AHA’s). Een verbeterde elasticiteit, zelfs een verbeterde teint en een vermindering van rimpels, zijn duidelijke positieve resultaten van deze behandeling.

Duur: 60 minuten

Medium Milk Peel85,00

De Milk Peel (Peeling Formula) bevat extracten van natuurlijke melkzuur (lactic acid), papaine (enzym van de papaja), salicylzuur (van planten) en een speciale manier om de doordringbaarheid te controleren. Deze Milk Peel behandeling biedt een veilig proces zonder de neveneffecten die vaak gepaard gaan met phenol en TCA peelingen. Medium Milk Peel behandeling is een unieke methode voor een uitstekende verbetering van de huid met een zichtbare vervelling van de huid. Een verbeterde elasticiteit, zelfs een verbeterde teint en een vermindering van rimpels, zijn duidelijke positieve resultaten van deze behandeling.

Duur: ongeveer 50 – 60 minuten

Deep Milk Peel95,00

Peeling Formula wordt hier gebruikt om een diepe en zichtbare peeling te verkrijgen. Deze behandeling peelt duidelijk meer lagen van de huid dan de Gentle en de Medium Milk Peel. Hierdoor is deze behandeling zeer geschikt voor hardnekkige huidproblemen als acne, littekens, diepere groeven of kuiltjes (‘pokdalig’) in de huid, grotere hyperpigmenteerde huiddelen. Deep Milk peel is een krachtig esthetisch middel voor hardnekkige huidproblemen.

Microneedling

Quick facial

Basis facial

Peeling

Maak eenvoudig een afspraak

_