Werkwijze

_

Als schoonheidsspecialiste zijn mijn specialismes: huidverbetering, micro needling, permanente make-up, wenkbrauwen en wimpers.

 

Bij de PMU-behandelingen vind ik het belangrijk een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren. Op die manier is de pigmentatie niet van echt te onderscheiden.

 

Welke behandeling u ook kiest, ik neem altijd uitgebreid de tijd voor u. We beginnen met een intakegesprek en een huidanalyse.

 

Op basis van deze analyse en uw wensen, stel ik een behandelplan op. Zo krijgt u altijd een beautybehandeling op maat. Daarnaast geef ik u uitleg over de beste aanpak na de behandeling en krijgt u advies over producten voor thuisgebruik om het beste resultaat te bereiken.

De hoogste kwaliteit

_

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonheidssalon in Groningen? Als Huidprofessional-schoonheidsspecialist bent u bij mijn salon verzekerd van de hoogste kwaliteit behandelingen, apparatuur en verzorgingsproducten.

 

Om PMU-behandelingen te mogen uitvoeren, heb je in Nederland een vergunning nodig. De salon beschikt over dit GGD keuring certificaat, wat wil zeggen dat de salon aan alle overheidsrichtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid voldoet.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken. Neem contact met ons op.

 

 06-21685447
 info@beautybyhilly.nl

Gratis intake Permanente Make up

_

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.