Als schoonheidsspecialiste zijn mijn specialismes: huidverbetering, micro needling, permanente make-up, wenkbrauwen en wimpers.

Bij de PMU-behandelingen vind ik het belangrijk een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren. Op die manier is de pigmentatie niet van echt te onderscheiden.

Welke behandeling u ook kiest, ik neem altijd uitgebreid de tijd voor u. We beginnen met een intakegesprek en een huidanalyse.

Op basis van deze analyse en uw wensen, stel ik een behandelplan op. Zo krijgt u altijd een op beautybehandeling op maat. Daarnaast geef ik u uitleg over de beste aanpak na de behandeling en krijgt u advies over producten voor thuisgebruik om het beste resultaat te bereiken.

Neem contact op

De hoogste kwaliteit

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonheidssalon in Groningen? Als ANBOS-schoonheidsspecialist bent u bij mijn salon verzekerd van de hoogste kwaliteit behandelingen, apparatuur en verzorgingsproducten.

ANBOS is de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging. Als u op zoek bent, naar een schoonheidsspecialiste voor deskundig huidadvies en professionele huidverzorging, bent u bij mij dan ook aan het juiste adres. Lidmaatschap bij ANBOS zorgt ervoor dat sommige basis- en specialistische schoonheidsbehandelingen zelfs worden vergoed door uw verzekeraar.

Om PMU-behandelingen te mogen uitvoeren, heb je in Nederland een vergunning nodig. De salon beschikt over dit GGD keuring certificaat, wat wil zeggen dat de salon aan alle overheidsrichtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid voldoet.