20% korting op jouw Permanente Make-up wenkbrauwen

_

Permanente make-up Wenkbrauwen

_

Wilt u mooi gevormde wenkbrauwen? Wenkbrauwen vormen het gezicht en bepalen een belangrijk deel van uw uitstraling. Met de juiste behandeling van uw wenkbrauwen, creëert u zelfs een ooglift. Als u op zoek bent naar een wenkbrauw specialist dan bent u bij schoonheidssalon Beauty by Hilly in Groningen aan het juiste adres.

 

Wegens succes is onze actie verlengd! Boek in januari je afspraak voor PMU wenkbrauwen en betaal 292 euro ipv 365!

Schoonheidsspecialiste
en Permanente Make-up Specialiste

_

Schoonheidsspecialiste en Permanente Make-up Specialiste

 

_

Ik ben Hilly Welch, gediplomeerd schoonheids- en permanente make-up specialiste en eigenaresse van Beauty By Hilly in Groningen. U kunt bij me terecht voor verschillende permanente make-up behandelingen op maat. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat staan daarbij voorop. Als schoonheidsspecialiste heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering en permanente make-up. Elk jaar volg ik masterclasses en diverse trainingen om m’n kennis up-to-date te houden en uit te breiden. Zo krijgt u altijd de beste behandeling om er ontspannen en stralend uit te zien!

Onze resultaten

_

Hairstroke techniek

Uw wenkbrauwen laten pigmenteren met permanente make-up is ideaal wanneer u weinig of geen haar hebt of wanneer u niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen.

Doordat ik verschillende technieken combineer en met hoogwaardige apparatuur en kleurpigmenten werk, zullen uw wenkbrauwen er natuurlijk uitzien.

De 3D-hairstroketechniek zorgt voor natuurlijk ogende wenkbrauwen en is een populaire keuze. Met een flinterdunne naald wordt de wenkbrauw geheel of gedeeltelijk

gecreëerd door haartjes te ‘tekenen’ (pigmenteren) in de huid. Doordat er haartjes bij de echte wenkbrauwhaartjes worden getekend, ziet het resultaat er heel natuurlijk uit.

Powder techniek

De powder- of schaduwtechniek zorgt voor zachte wenkbrauwen, die aanwezig zijn zonder op te vallen. De schaduwtechniek creëert een overloop van licht naar donker, waardoor de wenkbrauw naar buiten toe iets lichter wordt.

Zijn uw wenkbrauwen dun en licht? Dan is de powdertechniek in veel gevallen een goede oplossing. Deze techniek is ook goed geschikt voor de rijpere of vette huid, of bij een huid met grovere poriën.

Gratis intake Permanente Make-up

_

Wilt u permanente make-up laten zetten, dan beginnen we altijd eerst met een gratis en vrijblijvend intake gesprek. U heeft de gelegenheid om al uw vragen te stellen en we nemen samen door wat uw wensen zijn. Daarbij krijgt u uitleg over de mogelijkheden, de verschillende PMU technieken en ontvangt u een vrijblijvend (kleur)advies op maat.