Lash lift

_

Wimperlifting of lash lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers of mascara.

 

Hoe werkt wimperlifting?

De wimpers worden vanaf de wortel gekruld en gelift door het aanbrengen van siliconen pads en een speciale coating die de krul vasthoudt. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Perfect gekrulde wimpers geven je wekenlang een sprekende blik. Het gebruik van mascara of een wimperkrultang zijn niet meer nodig.

Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen.

 

Voordelen van een lashlift

  • 4 tot 6 weken prachtig gekrulde wimpers
  • Een mooie, open blik
  • Geschikt voor korte & lange wimpers
  • Veilig, snel en pijnloos
  • Geen wimperkrultang of mascara nodig
  • Minimale nazorg, na de eerste 48 uur is zwemmen, douchen, zweten en make-up geen probleem

Behandeling

De wimpers krijgen een lift met siliconen pads. Er zijn verschillende maten, zodat de wimperlift altijd geschikt is voor uw wimpersoort en -lengte. Deze pads en de coating zijn volkomen veilig en niet schadelijk voor de eigen wimpers.

De wimperlift geeft vanaf de wimperrand meteen een gelift effect, zonder knikje in de wimpers. Elk wimperhaartje krijgt een speciaal laagje coating. Door deze coating heeft u wekenlang plezier van uw mooie wimpers.

 

Na de behandeling

Om een zo goed mogelijk resultaat te garanderen, is het belangrijk dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden en u geen mascara gebruikt. Ga de eerste 48 uur niet zwemmen of naar de sauna.

 

Hou er rekening mee dat:

  • u de ogen niet te hard poetst of erin wrijft, reinig de ogen met de lift mee omhoog en omlaag
  • u alleen producten zoals mascara (geen waterproof) of make-up remover op waterbasis gebruikt (vermijd producten met olie).

 

Hoelang blijft het resultaat van een lash lift zichtbaar?

Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 6 weken. In die 6 weken vernieuwen de wimpers zich. Na vier tot zes weken is het tijd om de wimpers bij te werken of opnieuw te behandelen. Dit zorgt weer voor mooie wimpers.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken. Neem contact met ons op.

 

 06-21685447
 info@beautybyhilly.nl

Maak eenvoudig een afspraak

_