Henna brows

_

Henna brows zijn erg populair en dat is niet voor niks. Met brow henna krijgt u mooie,  strakke wenkbrauwen, doordat de huid wordt mee geverfd.

 

Hoelang is brow henna zichtbaar?

De henna laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Uw wenkbrauwen zijn vol van kleur en al die tijd heeft u geen make-up nodig om de wenkbrauwen bij te kleuren.

 

Hoe lang het precies blijft zitten, hangt van een aantal factoren af. Op een vette huid verdwijnt het resultaat wat sneller. Maar ook als u veel reinigingsproducten gebruikt, vervaagt het effect iets eerder. Henna houdt ongeveer 5 tot 14 dagen op de huid en de verf blijft tot 6 weken in de haartjes. Hoe lang u er plezier van hebt, verschilt per persoon.

 

Net als voor gewone wenkbrauw- en haarverf kunt u allergisch zijn voor wenkbrauwhenna. Daarom adviseer ik om voor elke henna brows behandeling een patch test te doen. Ik breng dan een stipje henna aan op uw arm, laat dit 15 minuten intrekken en verwijder het plekje. Als uw huid binnen 48 uur geen allergische reactie vertoont, kunt veilig een henna brows behandeling laten doen.

Maak eenvoudig een afspraak

_